неділю, 2 грудня 2018 р.


Чи справді існує ДИВО?

«… ми принесли мої іграшки на Фабрику, а помічники потім склали з них подарунки для інших діток. Уявляєш мамо?» - з неприхованим захватом та вогником в очах розповідала про свій сон ще заспана дівчинка. 
«А давай складемо мої іграшки і віднесемо їх на Фабрику? Миколай буде дуже радий, що ми не забуваємо за інших і допомагаємо їм…» - враз додало дівча. Мати, яка сиділа поруч усміхнулася у відповідь і схвально кивнула.



Гадаєте, це вигадка? Ні, це живий приклад того, що дива справді трапляються і ми вже вкотре переконуємося  у цьому. Адже зовсім нещодавно на Фабрику Св. Миколая небайдужі люди принесли перші іграшки! Найцікавішим є те, що ініціатором одного з таких вчинків стала маленька дівчинка, якій напередодні приснився сон, в якому вона подарувала свої іграшки потребуючим діткам.  Збіг обставин? Вигадки чи випадковість? Можливо… Але хіба випадковості – це не те диво, якого ми так часто не хочемо помічати і відверто ігноруємо?
Святий Миколай разом із помічниками щиро дякує людям, які не залишилися осторонь та з радістю поділилися не тільки іграшками, але і частинкою святкового настрою. Людям, завдяки яким, здійсниться не одна дитяча мрія.

Будьте творцями – не чекайте дива, а створюйте його САМІ!




1 коментар:

  1. Чудовий приклад виховання батьків дитини. Часто діти бажаютья ще і ще, а тут дитяче щире бажання поділитися з тими дітьми хто має менше. Зворушливо!

    ВідповістиВидалити