вівторок, 4 грудня 2018 р.



Помічники Святого Миколая заполонили Бучач!

 1 грудня у м. Бучач відбулася благодійна акція по збору солодощів, яка є частиною масштабного проекту "Миколай про тебе не забуде!", що існує уже 7-ий рік!




В самому центрі міста, починаючи з 11:00, помічники Св. Миколая створювали казкову атмосферу: енергійно танцювали і співали святкових  пісень, розповідали людям про потреби Фабрики та про те, як вони можуть допомогти. Таким чином, вдалося роздати 750 листівок та проінформувати ще більшу кількість людей! 


Також під час акції волонтери у фірмових шапочках збирали солодощі для потребуючих діток. Небайдужі бучачани  допомагали хто чим може: хтось купив цукерки, хтось кинув гроші, а ще хтось приніс із дому іграшки.
Після завершення акції в місті, комісія підрахувала кількість зібраних смаколиків та суму грошей. Цього дня, протягом 2-х годин було зібрано: 14 кілограм цукерок в та 4568грн! Крім того, люди приносили іграшки, канцелярію та теплі речі.


Святий Миколай разом із своїми помічниками щиро дякує кожному, хто долучився до акції!

Ось уже 8 грудня у Вас буде можливість відвідати Благодійний Ярмарок від Фабрики Св. Миколая: купити смачну домашню випічку та саморобні вироби.
А от 9 грудня  запрошуємо Вас завітати на День відкритих дверей. Саме тоді Святий Миколай приїжджає перевірити роботу помічників та заразом зустрітися з діточками.






Немає коментарів:

Дописати коментар