середу, 22 листопада 2017 р.

Відкриття Фабрики Святого Миколая 2017       

В понеділок, 21 листопада, у нашому містечку відбулась просто неймовірна і дуже важлива подія! І кожен, хто був на ній присутній, може з упевненістю сказати, що це було передчуття чогось надзвичайно душевного, казкового і доброго.
 Фабрика Святого Миколая вже вшосте відкрила свої чарівні двері для гарних майбутніх звершень помічників Святого Миколая. А хто такий помічник Святого Миколая? Помічник Святого Миколая – це людина, що здатна зробити невеличку пожертву: виділити частинку свого дорогоцінного часу і можливостей та поділитись світлом, яке сяє у ній.
 І для кожної доброї справи завжди потрібне благословення, тому отець Володимир Гнилиця поблагословив кожного зокрема своїм божественним словом і окропленням свяченої води, а також роздав образочки із молитвою.
А ще для гарного початку кожної справи просто необхідно, щоб ми всі уміли чути один одного, навіть посеред шуму. Тому у цьому допомогла невеличка гра, яка здружила усіх присутніх і піднесла їм настрій.
Під час відкриття Фабрики Святого Миколая кожен помічник зарядився позитивною енергією і вирушив додому піднесений і щасливий.






Немає коментарів:

Дописати коментар